Telefoonnummer

06 494 086 84

Email

info@fysiotherapiegroenink.nl

Adres

Albrandswaardsedijk 74 T 3172AA Poortugaal

Voor de behandeling van klachten nadat u ziek bent geweest door COVID-19, kunt u bij ons terecht. Iedereen heeft een ander ziekteverloop en andere klachten. Daardoor wordt er goed naar u geluisterd en een passend behandelplan overlegd.

Het is goed om ook te denken aan begeleiding door een diëtiste, helpt bijvoorbeeld bij vragen over ‘welke producten zijn goed voor spieropbouw en minder vermoeidheid’. Een ergotherapeut, helpt o.a. bij energieverdeling over de dag en een logopediste kan helpen bij bijvoorbeeld heesheid of verslikken. Hier kunt u meer informatie vinden over de vergoeding en verwijzing naar andere hulpverleners. We werken graag samen, multidisciplinaire zorg.

Vergoeding

De fysiotherapie wordt vergoed uit de basisverzekering met een verwijzing van de arts. Lees op de website van Zorginstituut Nederland meer over het maximaal aantal behandelingen en de behandelduur.

Op Prinsjesdag 2022 presenteerde het kabinet de Miljoenennota 2023, waaronder de rijksbegroting voor Volksgezondheid, Welzijn en Sport. In de begroting bevestigd dat de COVID-herstelzorgregeling wordt verlengd tot 1 augustus 2023